Melding fra styret 22.desember 2020

 

 

 

 

Hei igjen.

Jørgen, Rune og jeg har nettopp vært i møte med Vestkanten Bowling v/Kenneth om fremtidig samarbeid. Vi har kommet til enighet om bruk av Vestkanten som treningssted, hvor vi også vil kunne bruke dette som vår hjemmebane mht konkurranser. 

Prisene pr serie ligger litt over de gamle på Sandsli, men i tillegg til 4 serier får vi en kopp kaffe og en lefse (altså  i prisen)

Ved å installere en parkeringsapp og registrere bilnummer hos bowlingen, kan vi stå parkert i 4 timer, noe som jo er tilstrekkelig for oss.

Bowlingdager blir som før, tirsdager og torsdager men fra kl 1100. Vi får tildelt 2 haller.

Vi ble lovet at de skal finne ut av «parkering» av tunge bowling-bagger, noe de ikke har i orden ennå. De tilbyr også leie av skap, men her må hver i sær bestille og betale. (Adskillig dyrere enn på Sandsli)

Henting av kuler og personlige ting fra våre skap på Sandsli vil vi måtte komme tilbake til, da dette må avtales med Bjarte Lunde (Eier av Sandsli Bowling)

Hvorfor de stenger ned vet vi ikke, men sannsynligvis er der økonomiske årsaker.

Så gjenstår det bare å ønske og håpe at flest mulig av oss følger med til Vestkanten, da mulighetene til  videre godt sosialt samhold og vennskap ligger i dette.

Jeg vil personlig ønske dere alle en riktig god jul, og så sees vi på nyåret på Vestkanten Bowling.

Med vennlig hilsen

Thor  og resten av styret.